Міністра часів Януковича затримали за кордоном: прямував до РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністра часів Януковича затримали за кордоном: прямував до РФ

Міністра часів Януковича затримали за кордоном: прямував до РФ
Джерело:  УНН

Колишній глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, який був міністром  за часів екс-президента Віктора Януковича, був затриманий в Ізраїлі при спробі вилетіти до Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
Затримання було проведено співробітниками служби безпеки Ізраїлю - «Шабак».
Як стало відомо, Ставицький намагався вилетіти до Росії за документами на ім'я громадянина Ізраїлю Натана Розенберга.
Після затримання в аеропорту силовики провели обшуки в місцях проживання Ставицького, в ході яких було вилучено закордонні паспорти Ставицького-Розенберга, 400 тисяч доларів США, 200 тисяч євро, коштовності і наручний годинник на півмільйона доларів.
Також повідомляється, що спецслужби Ізраїлю проводили спецоперацію в рамках розслідування кримінальної справи, фігурантом якої є Ставицький, про легалізацію та відмивання грошей на території України.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український екс-міністр, який виїхав до Ізраїлю, змінив там ім'я і прізвище і став називатися Натаном Розенбергом.
Також нагадаємо, що раніше Едуард Ставицький, разом зі ще двома представниками "команди" Януковича - Сергієм і Андрієм Клюєвими, був оголошений в міжнародний розшук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?