Міноборони побудує військове містечко за третину мільярда гривень
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони побудує військове містечко за третину мільярда гривень

Міноборони побудує військове містечко за третину мільярда гривень
Джерело:  online.ua

У селі Михайлівка Миколаївської області до кінця цього року планують побудувати сучасне військове містечко за третину мільярда гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Міністерства оборони України.
За інформацією відомства, роботи з будівництва табірного містечка будуть завершені до кінця 2017 року. Військове містечко планують створити для розміщення та проведення бойового навчання особового складу Збройних Сил України в 235-му міжвидовому центрі підготовки підрозділів на полігоні Широкий Лан.
Читайте також: У Міноборони озвучили кількість російських військ на кордоні з Україною
Як повідомили у відомстві, в містечку планують побудувати 11 казарм, їдальню, банно-пральний комплекс та інші об'єкти інфраструктури. Вартість усього комплексу становить 353 млн грн.
"Ці кошти в повному обсязі передбачені планом Міністерства оборони з будівництва та реконструкції військових об'єктів на 2017 рік", - повідомили у прес-службі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  військові Канади, яка є одним з членів НАТО, були вражені швидкістю реформ і модернізації української армії в умовах війни на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?