Міноборони попереджає про ймовірне продовження наступу РФ й після 9 травня
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони попереджає про ймовірне продовження наступу РФ й після 9 травня

Міноборони попереджає про ймовірне продовження наступу РФ й після 9 травня
Джерело:  online.ua

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр звертає увагу на те, що армія РФ продовжує накопичувати сили для продовження ведення війни в Україні. На її думку, Росія може продовжити наступ навіть після сакральної для Москви дати - 9 травня.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Маляр прогнозує, що наступ РФ може продовжитися після 9 травня

У Київ ще зарано повертатися, тому що зберігається загроза ракетних ударів по всій території України. Ворог поки не полишає цілі захопити всю Україну і Київ у тому числі, і ситуація доволі складна. Тому варто ще трохи зачекати. І будемо бачити, як розвиватиметься динамічно ситуація, в тому числі й на сході. Зрозуміло, що людям важко знаходитися далеко від своїх домівок. Я знаю, що у багатьох людей просто вже гроші закінчуються. Але якщо є можливість ще трошки почекати і не повертатися, принаймні дітей не завозити в Київ – варто це зробити, - наголосила Ганна Маляр.

Журналісти попросили прокументувати поширену в Україні думку про те, що потрібно зачекати з поверненням до 9 травня. Вона не підтвердила, що після цієї дати повертатися буде безпечніше.

Маляр звертає увагу на те, що українська столиця залишається головною ціллю ворога, а загрози зберігаються для усіх регіонів України.

Представниця Міноборони не приховує, що у Путіна був план пройтися 9 травня по Києву.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?