Міноборони пояснило затримку інформації про результати на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони пояснило затримку інформації про результати на фронті

Міноборони пояснило затримку інформації про результати на фронті
Джерело:  online.ua

У Міноборони повідомили, що станом на 4 вересня ситуація на лінію фронту залишається контрольованою, а події розвиваються відповідно до планів. Затримка у повідомленні оперативної обстановки пояснюється закріпленням результату роботи ЗСУ.

Джерело: Ганна Маляр

Події на фронті розвиваються за планом

Лінія фронту дуже широка — 2500 кілометрів. На 1300 йдуть активні бойові дії. На одних напрямках і ділянках ми відбиваємо атаки ворога, на інших рухаємось вперед, адже оборонна операція — це комплекс різних заходів і постійна динаміка, - сказала вона.

Маляр закликала дослухатися лише до тієї інформації, яку публікують офіційні джерела.

Станом на зараз події розвиваються за планом. Деталі — на сторінці Генштабу та оперативних командувань

Вона нагадала, не поширювати як дезінформацію, так і дані про деокуповані ЗСУ території.

Ви всі круті інформаційні воїни — хто припинив постити неперевірену інформацію та випереджати Генштаб, називаючи деокуповані населені пункти. Ви цим допомагаєте вашим же Збройним силам.

Вона пояснила, що офіційна інформація надходить із свідомим запізненням.

По-перше, тому що будь-який результат треба закріплювати, а вже потім про нього говорити. По-друге, оприлюднювати інформацію треба тоді, коли у ворога вже остаточно немає можливості нічого змінити, - сказала вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?