Міноборони РФ назвало втечу російських військ з Балаклії та Ізюма "перегрупуванням"
Категорія
Світ
Дата публікації

Міноборони РФ назвало втечу російських військ з Балаклії та Ізюма "перегрупуванням"

Міноборони РФ назвало втечу російських військ з Балаклії та Ізюма "перегрупуванням"
Джерело:  online.ua

Російське Міноборони нарешті прокоментувало втечу російських військ з Балаклії та Ізюма внаслідок контрнаступу ЗСУ. Там це назвали "перегрупуванням", щоб "наростити зусилля" на Донецькому напрямку.

Джерело: Міноборони РФ

У РФ відреагували на контрнаступ ЗСУ

Для досягнення заявлених цілей “спеціальної військової операції” зі “звільнення” Донбасу ухвалено рішення перегрупувати російські війська, що знаходяться в районах Балаклії та Ізюму для нарощування зусиль на Донецькому напрямку, - написали там.

Там додали, що нібито протягом трьох діб вели "операцію зі згортання та організованого перекидання ізюмсько-балаклійського угруповання військ" на територію так званої Донецької Народної Республіки.

У ході цієї операції проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів із позначенням реальних дій військ, - написали в Міноборони РФ.

Також там заявляють, що завдали удари у відповідь по українським військам, нібито знищивши понад дві тисячі "українських та іноземних бойовиків".

Нагадаємо, що ЗСУ зайшли до міста Куп’янськ Харківської області 10 вересня. Воно перебувало в окупації з 27 лютого. У місті підняли український прапор.

Також очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що ЗСУ перебувають на околиці Лисичанська Луганської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?