Міноборони розкрило дані про ураження коронавірусом ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони розкрило дані про ураження коронавірусом ЗСУ

Міноборони розкрило дані про ураження коронавірусом ЗСУ
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони заявили, що жоден військовослужбовець ЗСУ не захворів на коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За словами головного санітарного лікаря Міноборони Сергія Моргуна, ізолювалися 145 військовослужбовців.

"Кількість особового складу, у яких закінчується термін ізоляції у найближчі 5 діб, складає 48 осіб", - зазначив він.

Моргу також пояснив, що агресор намагається скористатися ситуацією, яка склалася в умовах пандемії COVID-19. Про це говорить поява чисельних правдивих джерел, які інформують про нібито велику ураженість військовослужбовців інфекцією.

Ці дані "розганяють" за допомогою соціальних мереж кремлівські спецслужби. На тлі поширення таких фейків українське командування зобов'язалося щодня інформувати населення про ситуацію з COVID-19 в армії.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на день у четвер, 26 березня, у Запоріжжі зареєстрували 5 підтверджених випадків нового коронавірусу COVID-19. За словами мера Володимира Буряка, усі хворі приїхали напередодні з-за кордону. Їх розмістили в інфекційній лікарні із задовільним станом. Зараз медики також перевіряють дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?