Міноборони терміново звернулося до українців - що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони терміново звернулося до українців - що сталося

Міноборони терміново звернулося до українців - що сталося
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України звернулося до населення зі спеціальним попередженням напередодні Нового року. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на публікацію відомства у Facebook.

Зазначається, що невідомі особи дзвонять від імені нібито Міноборони й Генштабу ЗСУ. Вони просять перевести гроші на банківську карту на "новорічні подарунки".

"Попереджаємо, що Міністерство оборони ніколи не проводить таких "акцій". Такі дії є шахрайством", - пояснили у пресслужбі.

Слід нагадати, що напередодні великих свят, особливо - Різдва та Нового року, зростає кількість інцидентів, пов'язаних із шахрайством. Загалом спроби невідомих зловмисників отримати грошовий переказ на банківську картку - один з найпоширеніших в Україні видів обману людей.

Міністерство оборони звернулося у правоохоронні органи через виявлену злочинну схему.

Як повідомляв ONLINE.UA, у листопаді 2019 року детективи НАБУ викрили на шахрайстві представницю Офісу президента України. Відомо, що посадовиця займалася "розв'язанням питань" з призначеннями осіб на різні пости за гроші. Вона працювала директоркою  департаменту забезпечення доступу до публічної інформації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?