Міноборони затвердило святковий подарунок українським військовослужбовцям
Категорія
Політика
Дата публікації

Міноборони затвердило святковий подарунок українським військовослужбовцям

Міноборони затвердило святковий подарунок українським військовослужбовцям
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України затвердило виплату грошових премій військовослужбовцям ЗСУ напередодні Дня Незалежності. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Faceook-сторінку міністра Степана Полторака.

За його словами, відповідне розпорядження підписане у вівторок, 20 серпня.

Грошовий подарунок у розмірі тисячі гривень отримають солдати строкової служби і курсанти. Премії для військовослужбовців, що несуть варту у складі Об'єднаних сил, складуть 2 тисячі гривень. Стільки ж отримають ті бійці ЗСУ, які колись залучались до захисту держави.

Слід нагадати, що День Незалежності у 2019 році стане першим за останні роки без військового параду. Президент Володимир Зеленський раніше запропонував спрямувати близько 300 мільйонів гривень, що потрібні для заходу, на премії бійцям ЗСУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, уряд затвердив список громадян, які можуть розраховувати на грошову допомогу у зв'язку з Днем Незалежності-2019. Рішення стосується перш за все українців з обмеженими можливостями, у тому числі й військовослужбовців, що захищали Україну в АТО або ООС, а також найменш захищених категорій громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?