Мінськ вбиває: в мережі обговорюють одкровення пропагандиста ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Мінськ вбиває: в мережі обговорюють одкровення пропагандиста ДНР

Мінськ вбиває: в мережі обговорюють одкровення пропагандиста ДНР
Джерело:  online.ua

Один з російських кураторів бойовиків так званої ДНР Олександр Жучковський заявив, що Мінські угоди вже стали причиною смертей безлічі бойовиків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
"Після загибелі Гіві мій друг Ростислав Антонов написав мені: "Якщо зараз не почати - вони всіх по одному повбивають". Саме тому ми говоримо, що "Мінськ вбиває". За час двох з половиною років "Мінських угод" загинуло більшість ополченців і командирів "першої хвилі" - тобто людей найбільш ідейних, мотивованих і загартованих у боях", - написав Жучковський.

Читайте також: Ро сія, не розбираючись, знищує і фанатів ДНР, і патріотів України - очевидець про бої на Донбасі
"Коли говорять про найбільш відомих і популярних осіб ополчення, від Бетмена до Гіві, то забувають, що за ці 2,5 року загинули сотні "ополченців" і командирів "середньої ланки" - менш відомих, але тих, на кому трималася наша лінія оборони, в кого був живий "дух 14-го". Саме тому "Мінськ вбиває". Подальша дія Мінських угод і нинішній формат позиційної війни вестиме до остаточного винищення всіх, хто починав Донбаське повстання 2014 року. Цей "паскудний мир" потрібно закінчувати", - резюмував росіянин.



Любов Медведєва: "Мінськ вбиває". Ну правильно, а хто ж ще? Ну не Путін же? Тому що якщо Путін, то виходить - всі вони ідейні лохи".


Oleksandr Varshavskyi: "І він має рацію - за допомогою перемир'я було ліквідовано більше бандитів, ніж якби проти них вели активну операцію. Чудово те, що українцям не довелося бруднити об них руки. На мир вони не заряджені, і, як незадіяний боєприпас, самоліквідуються" .



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Жучковський визнав ущербність так званої "республіки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?