Минула епоха: Facebook готує значні зміни для користувачів
Категорія
Технології
Дата публікації

Минула епоха: Facebook готує значні зміни для користувачів

Минула епоха: Facebook готує значні зміни для користувачів
Джерело:  online.ua

Компанія Facebook планує запровадити приховані лайки публікацій в однойменній соціальній мережі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TechCrunch.

За думкою адміністрації, такий крок стане захистом користувачів від заздрості до більш популярних постів та проблем із самооцінкою. Аналогічне нововведення вже діє для Instagram на території семи країн: Канади, Бразилії, Австралії, Нової Зеландії, Італії, Ірландії та Японії.

Користувач, як передбачається, побачить лише кілька персональних лайків від представників його списку друзів. Керівництво соціальної мережі гадає, що таке рішення також зупинить людину від видалення публікації, яка не набирає "необхідної" кількості вподобань.

За словами фахівця Jane Manchun Wong, Facebook наразі проводить зарите тестування прихованого лічильника лайків для системи Android. Компанія, як відомо, вирішила не відкривати результати відповідного іспиту з мережею Instagram.

Як повідомляв ONLINE.UA, адміністрація Facebook офіційно заявила про імплементацію нової функції, яка допоможе користувачам соцмережі контролювати інформацію про них. Йдеться про можливість обмежити розповсюдження особистих даних користувача.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?