Міняємо пса на острови: соцмережі насмішив японський подарунок Путіну
Категорія
Світ
Дата публікації

Міняємо пса на острови: соцмережі насмішив японський подарунок Путіну

Міняємо пса на острови: соцмережі насмішив японський подарунок Путіну
Джерело:  online.ua

Влада Японії хоче подарувати президенту Росії  Володимиру Путіну  ще одного цуценя породи якіта-іну під час його візиту 15-16 грудня.


Питання про це обговорювалося в ході зустрічі генсека уряду Японії Есіхіде Сугі і представників асоціації, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на японське агентство Кіодо.


Читайте також: Смілива російська ведуча підсікла Путіна-"друга тварин": опубліковано відео


"Ми ведемо обговорення цієї ідеї (з Москвою). Але ми поки не отримували позитивної відповіді", - сказав Есіхіде Сугі.


У 2012 році в аеропорту Москви Шереметьєво представники префектури Японії Акіта передали в подарунок Путіну цуценя акіта-іну на прізвисько Юме (в перекладі "мрія") як знак подяки за допомогу Росії після землетрусу і цунамі в 2011 році в північно-східному регіоні Японії.


У соцмережах посміялися над пропозицією японської сторони подарувати російському президенту ще одне цуценя і припустили, що таким чином Японія хоче повернути Курильські острови.



Igor написав: "Потім з чисто японською безпосередністю попросять всього два острови".


Радмір Нігматзянов: "Троянський собак?".


N1kolay: "А він їм острова, все правильно!".


Суботник & Підйом: "Пса на острови! Добре япошки його розвели!"



Solana: "Коні симпатичніше".


Відзначимо, що після закінчення Другої світової війни і поразки в ній Японії всі Курильські острови були включені до складу СРСР. Токіо оскаржує приналежність чотирьох південних островів - Ітуруп, Кунашир, Шикотан і групи островів Хабомаї.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  японська сторона заявила, що дозволить жителям Південних Курил залишитися на островах, якщо Росія передасть їх Японії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?