Мін'юст зробив важливе нагадування громадським організаціям України
Категорія
Політика
Дата публікації

Мін'юст зробив важливе нагадування громадським організаціям України

Міністерство юстиції України
Мін'юст зробив важливе нагадування громадським організаціям України

Заступник міністра юстиції Павло Мороз нагадав, що всі громадські організації до кінця 2016 року повинні внести необхідні зміни для того, щоб не платити податки.


Про це він заявив в рамках термінової чергової селекторної наради з главами Головних територіальних управлінь юстиції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.


Читайте також: У Мін'юсті відзвітували про три важливі кроки для допомоги бізнесу


Незважаючи на те, що для внесення необхідних змін було два роки, до цих пір не всі громадські організації це зробили, тому Мін'юст збільшив кількість годин прийому і видачі документів, а також проведення консультацій з заявниками з питань державної реєстрації громадських формувань.


"Настійно закликаємо громадські організації якомога швидше внести зміни до своїх статутів щоб уникнути незручностей. Нагадаємо, це необхідно для можливості бути включеними до Реєстру неприбуткових установ та організацій, - говориться в повідомленні міністерства. - Все, що залежить від Міністерства юстиції - реалізовано, реєстрація змін відбудеться максимально просто тільки в разі, якщо громадські організації активізуються вже зараз і проведуть всі необхідні реєстраційні дії до середини грудня!"



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  міністр юстиції України Павло Петренко розповів про успіх України в наданні безоплатної правової допомоги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?