Миру показали частину ракети, яка збила Boeing над Донбасом: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Миру показали частину ракети, яка збила Boeing над Донбасом: опубліковано фото

Миру показали частину ракети, яка збила Boeing над Донбасом: опубліковано фото

Спільна слідча група кримінального розслідування катастрофи малайзійського Боїнга рейсу МН17

оприлюднила фото знайденої на місці падіння літака нижній частині ракети Бук Venturi.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт прокуратури Нідерландів.


У цифровому журналі про кримінальне розслідування МН17, який був опублікований 6 червня, говориться, що так звана частина ракети Venturi "розташована в нижній частині ракети Бук і призначена для випуску метательного газу, подібного до вихлопів автомобіля. Вона була знайдено на місці падіння в Україні.


Нагадаємо, електронний журнал про хід розслідування катастрофи MH17 на Донбасі був опублікований напередодні публікації перших результатів розслідування катастрофи Міжнародною слідчою групою.


Як відомо, 13 жовтня минулого року Рада безпеки Нідерландів оприлюднила фінальний звіт по катастрофі MH17. За висновками експертів, літак малайзійський Boeing-777 рейсу МН17 був збитий над Донецькою областю в липні 2014 року ракетою, запущеною російським зенітно-ракетним комплексом "Бук".


Раніше

в мережі опублікували нові фотографії розслідування Міжнародної слідчої групи катастрофи малайзійського Boeing

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?