Міс Україна-2019 опинилася в епіцентрі гучного скандалу
Категорія
Україна
Дата публікації

Міс Україна-2019 опинилася в епіцентрі гучного скандалу

Міс Україна-2019 опинилася в епіцентрі гучного скандалу
Джерело:  online.ua

Новоспечена Міс Україна-2019 Маргарита Паша вперше прокоментувала свою відмову розмовляти українською мовою, через яку виник гучний скандал, передає ONLINE.UA.

Нещодавно в storis української ведучої Каті Осадчої з'явилася інформація, що в новий випуск програми "Світське життя" інтерв'ю з Міс Україна-2019 не ввійде. Причиною нібито стало те, що Паша відмовилася заговорити українською мовою.

Міс Україна вперше прокоментувала інформацію на своїй сторінці в Instagram, написавши, що вона в праві висловлювати свої думки, якою схоче мовою. Також дівчина додала, що відмовилася від інтерв'ю тільки тому, що погано себе почувала.

"Я маю право озвучувати свої думки, якою хочу мовою (чи закон України не дозволяє мені думати російською мовою!?) Якщо когось не влаштовує - відписуйтеся !!!", - написала Паша.

Варто зазначити, що думки простих українців з приводу цієї ситуації не збігаються.

"Дайте відповідь, будь ласка, що поганого у володінні мовою ( припустимо, що не рідною для вас) у країні, де ви живете? Не можете вивчити?; правильне рішення; доволі складна ситуація; головне, що Україна в серці", - сказано в коментарях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  переможниця конкурсу "Міс Україна 2018" — 23-річна киянка Вероніка Дідусенко була дискваліфікована. У красуні відібрали корону за те, що вона не надала інформацію про колишній шлюб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?