Мішель Обама яскраво й зворушливо виступила з прощальною промовою: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Мішель Обама яскраво й зворушливо виступила з прощальною промовою: з'явилося відео

Мішель Обама яскраво й зворушливо виступила з прощальною промовою: з'явилося відео
Джерело:  Euronews

Мішель Обама, дружина президента США Барака Обами, виступила зі зворушливою прощальну промову в Білому домі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на euronews.com.
"Якщо ви або ваші батьки іммігранти, знайте, що ви є частиною традиції, якій Америка пишається. Вливання нових культур, талантів та ідей, покоління за поколінням, зробило нашу країну найбільшою у світі", - сказала вона тремтячим від хвилювання голосом.
Також Мішель Обама похвалила Америку і закликала молодь не боятися майбутнього.


Читайте також: Розвідка США розкрила гучні дані про Путіна, а Трамп висловився щодо Росії

"Ви бачите наше блискуче різноманітнісття віросповідань, кольорів і переконань. Це не загрожує нам таким, які ми є. Це робить нас такими, які ми є. Бути вашою першою леді було для мене найбільшою честю в житті, і я сподіваюся, що ви мною пишалися", - додала перша леді США.
Варто відзначити, що Мішель Обама з моменту свого приходу в Білий дім користувалася серед американців постійно високою популярністю.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  діючий президент США Барак Обама призначив свою останню промову на 10 січня і заявив, що вважає її шансом "подякувати за цю чарівну подорож, відзначити те, як завдяки вам за ці 8 років на краще змінилася країна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?