Мисливці на селфі: солістка The Hardkiss поскаржилася на фанатку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мисливці на селфі: солістка The Hardkiss поскаржилася на фанатку

Мисливці на селфі: солістка The Hardkiss поскаржилася на фанатку
Джерело:  Instagram

Фронтвумен української рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна опублікувала гнівний пост, в якому поскаржилася на свою фанатку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистку розлютив коментар однієї з прихильниць, в якому та обурюється поведінкою Юлії. За словами дівчини, Саніна відмовилася зробити з неї фото з-за чого вона тепер не буде слухати пісні The Hardkiss.
Читайте також: Солістка The Hardkiss засвітила фігуру в бікіні: опубліковані фото
"Ненавиджу таких! Мисливці за селфі, мета яких сфотографуватися з людиною "з телевізора" і викласти пост в інстаграм. Людина й гадки не має, які у мене принципи! Їй пофіг на мою музику, головне - СЕЛФІ! А в разі відмови - паплюжити в інтернет. Ні грама совісті і поваги до особистого життя публічної людини. Прощай, Лада, моїм піснями буде "дуже не вистачати тебе"!", - різко прокоментувала слова шанувальниці Саніна, супроводивши публікацію хештегом #гневнийпост.


Передплатники зірки розділилися в думках. Одні підтримали Юлію в її висловлюваннях, інші ж, навпаки, розчарувалися в своїй улюблениці.
margaritkarezchikova: Та все правильно, я уявляю як ви втомлюєтеся під час концерту, адже Ви викладаєтеся на всі 1000%... як хочеться хвилинку для себе і перевести дух)
chriscomedy: Ну блін. З одного боку добре, а з іншого якось грубо. Особливо ''нам буде тебе не вистачати'' не очікувала від Юлі.
serg_voloshyn: Не знаючи звичайно точної ситуації, але Юль... Вам зробити фото буквально 30 секунд потрібно, нічого не варто. І людині приємно. А коли ви так відмовляєте, так це дуже запам'ятовується. Не в образу вам, але я ось так думаю).


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше українська рок-група The Hardkiss презентувала драйвову англомовну композицію Closer.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?