Міст Патона в Києві знову замінували: в поліції розкрили подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Міст Патона в Києві знову замінували: в поліції розкрили подробиці

Міст Патона в Києві знову замінували: в поліції розкрили подробиці
Джерело:  online.ua

У ніч на 12 жовтня в Києві на мосту Патона сталося чергове "мінування". У поліції розкрили деталі події і повідомили, що "мінера" вже вдалося затримати. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Повідомляється, що вночі в поліцію подзвонив невідомий і заявив, що міст Патона замінований. Туди відразу ж виїхали вибухотехніки, кінологи зі службовими собаками, слідчо-оперативна група, медики і рятувальники. Фахівці ретельно обстежили об'єкт і не знайшли ніяких вибухових речовин або предметів.

Після комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу псевдомінера і затримали його. Як з'ясувалося, мост Патона "замінував" 30-річний киянин, який в момент звернення в поліцію був в нетверезому стані.

 Мінер моста Патона в Києві - фото mvs.gov.ua

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України в його ж квартирі. Йому загрожує до шести років в'язниці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 18 вересня в Києві хотіли підірвати міст Метро. Тоді в столиці виник транспортний колапс і повідомлялося про реальну загрозу теракту. В ході спецоперації силовикам вдалося затримати мінера. Ним виявився Олексій Белько, який в ході слідства зізнався, що був в стані наркотичного сп'яніння і не хотів нікому завдати шкоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?