Мистецтво заради відбудови. NFTS4Truth створили унікальну UkraSoul NFT-колекцію про видатних синів та дочок України
Категорія
Україна
Дата публікації

Мистецтво заради відбудови. NFTS4Truth створили унікальну UkraSoul NFT-колекцію про видатних синів та дочок України

Мистецтво заради відбудови. NFTS4Truth створили унікальну UkraSoul NFT-колекцію про видатних синів та дочок України
Джерело:  online.ua

NFTS4Truth запускає проєкт для України. Низка українських діячів минулого та сьогодення відображена в колекції ексклюзивних токенів — UkraSoul NFT Collection. Кошти, зібрані від продажу унікальних NFT будуть спрямовані на відбудову України.

NFTS4Truth, материнська компанія UkraSoul NFT Collection, представляє історію UkraSoul як колекцію NFT, яка розповідає історію через обличчя минулого і сьогодення.

З початку повномасштабної війни Росії проти України команда NFTS4Truth мобілізувалася для створення концепту майбутньої колекції.

Темою стала історія України в обличчях її діячів минулого та сьогодення, які гучно та чітко зможуть розповісти світу про справжню ідентичність України. Адже маніпулювання історичними фактами та знецінення ролі українців у багатьох сферах стали найпопулярнішим інструментом для розповсюдження фейків, пропаганди та дезінформації з боку Росії.

Опрацювавши сотні біографій відомих українських діячів, команда створила низку NFT, які допоможуть поширювати правду про українську історію та відбудувати Україну після перемоги над РФ.

Тисяча років історії буде представлена через яскраві NFT Володимира Великого, Лесі Українки, Михайла Грушевського, Роксолани, Голди Меєр, Ігоря Сікорського, Богдана Ступки, а також і наших сучасників – Джамали, Андрія Шевченка, Ольги Куриленко, Ніни Матвієнко та інших.

Лілія Подкопаєва — унікальний NFT з колекції UkraSoul від NFT4Truth

Формат NFT було обрано через його ефективність, адже як джерело благодійного фінансування токени поступаються лише допомозі деяких держав.

Наразі за рахунок продажу NFT у світі для України вже було зібрано близько 140 млн доларів.

Як взяти участь в ініціативі NFTS4Truth та підтримати Україну?

Якщо ви хочете підтримати відбудову України, популяризуючи її справжню історію, відвідайте, вподобайте, поширте та інвестуйте в UkraSoul NFT-колекцію.

Це доступно кожному на вебсайті проєкту  та у соцмережах:  FacebookTwitterInstagramYouTubeDiscord.

Тарас Шевченко — унікальний NFT з колекції UkraSoul від NFTS4Truth

Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити появу нових NFT у матеріалах про провідних героїв з колекції UkraSoul на online.ua.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?