Місто на Донбасі затопило питною водою: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Місто на Донбасі затопило питною водою: з'явилися фото з місця подій

Місто на Донбасі затопило питною водою: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  online.ua

У Слов'янську Донецької області стався прорив водопроводу. В результаті чого частина міста виявилася затоплена питною водою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на slavdelo.dn.ua.
Відзначається, що аварія на водогоні №9 сталася в ніч з 3 на 4 січня на перетині вулиць Свободи і Поштової (Рози Люксембург) в Слов'янську.
На місці НП працює бригада комунального підприємства "Славміськводованал", яка відкачує питну воду через оглядові колодязі.
При цьому кількість води настільки велика, що явних результатів це поки не дає, відзначає видання.

Читайте також: Бо йовики ДНР заявили, що відкрили свій осередок в Слов'янську
У той же час територія більш ніж в 200 метрів навколо аварії перетворилася фактично на ковзанку через обмерзання, зазначає ЗМІ.
«Впоратися з обмерзанням дорожнього полотна до кінця не може і техніка КП "Водопониження", - сказано в замітці видання.
Як розповів "Діловому Слов'янську" майстер бригади міського водоканалу, ліквідувати НП локально поки не видається можливим.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі показали фотографії новорічного Слов'янська, звільненого в 2014 році українськими військовими від бойовиків так званих ДНР.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?