Мітинг в центрі Києва вилився в бійки з поліцією: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Мітинг в центрі Києва вилився в бійки з поліцією: з'явилися фото і відео

Мітинг в центрі Києва вилився в бійки з поліцією: з'явилися фото і відео
Джерело:  Hromadske

У центрі Києва вкладники банку «Михайлівський , що розорився, вийшли на мітинг з вимогою повернути їхні вклади; акція переросла в сутички з поліцією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.
Кілька сотень протестувальників вийшли на Хрещатик і перекрили автомобільний рух.
Перед цим вкладники влаштували акцію під будівлею Нацбанку України і перекрили рух по вулиці Інститутській на її перехресті з Банковою і спробували запалити шини.
Працівники поліції не дозволили мітингувальникам влаштувати димову завісу, і в результаті виникли сутички учасників акції з правоохоронцями, після якої шини були вилучені.


Після цієї невдалої спроби вкладники спробували пройти до Адміністрації президента, але туди їх туди не пропустили, і після цього учасники акції спустилися на Хрещатик.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко особисто втрутився в бійку вкладників банку «Михайлівський» і пообіцяв зробити все, щоб люди повернули свої гроші.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?