Мітинг в центрі Києва: з'явилися нові відео бійок з поліцією
Категорія
Події
Дата публікації

Мітинг в центрі Києва: з'явилися нові відео бійок з поліцією

Мітинг в центрі Києва: з'явилися нові відео бійок з поліцією
Джерело:  YouTube

У мережі з'явилися нові відео сутичок з поліцією мітингувальників вкладників збанкрутілого банку «Михайлівський» в центрі Києва, які вимагали повернути їм втрачені заощадження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео опубліковане в youtube.
На першому ролику видно, як мітингувальники пішли врукопашну з правоохоронцями, які спробували прибрати їх з проїжджої частини.
Крім того, на іншому відео зняті поліцейські і бійці Нацгвардії, які все ж зуміли відтіснити учасників акції на тротуар вулиці Героїв Небесної сотні.



Нагадаємо, раніше вкладники «Михайлівського» влаштували протест під стінами Нацбанку і спробували запалити шини на вулиці Інститутській, а коли поліція не дала їм цього зробити, влаштували бійки.
Після цього учасники акції спустилися на Хрещатик і на деякий час перекрили рух по головній вулиці столиці.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що поліція і Нацгвардія зуміли відсунути мітингувальників з проїжджої частини і виставили кордони перед учасниками протесту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?