Мітингувальників під Радою не розганятимуть - МВС
Категорія
Україна
Дата публікації

Мітингувальників під Радою не розганятимуть - МВС

Мітингувальників під Радою не розганятимуть - МВС
Джерело:  Прес-служба МВС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що мітингувальників з-під Верховної Ради не будуть розганяти підрозділи МВС.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на передає прес-службу МВС.

"Підрозділи МВС, залучені до забезпечення безпеки, не будуть вестися на провокації або розганяти активістів. Право громадян на протест закріплене у Конституції України. Що не закріплено - так це право застосовувати насильство та нав’язувати волю декількох осіб всім іншим", - сказав Аваков під час брифінгу.

Проте міністр наголосив, що кожен, хто вдарить правоохоронця, буде затриманий та заарештований.

Читайте також: Мітинг в центрі Києва: в МВС показали відео жорстокого нападу на копа

"Я зроблю все, щоб безпека перед Радою знаходилася на належному рівні. Кожен, хто нападає на людей чи правоохоронців, відчує на собі всю силу закону. Кожен, хто вдарить правоохоронця, буде затриманий, заарештований і я впевнений, що суд знайде для нього відповідне місце", - зазначив міністр.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 жовтня президент України Петро Порошенко відмовився зустрічатися з групою нардепів, які прийшли до нього обговорити вимоги активістів, що мітингують під будівлею Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?