"Мій час минув": Кадиров зібрався піти і розповів про наступників
Категорія
Світ
Дата публікації

"Мій час минув": Кадиров зібрався піти і розповів про наступників

"Мій час минув": Кадиров зібрався піти і розповів про наступників
Джерело:  РІА Новини

Керівництву Росіи необхідно почати пошук наступника для  голови Чечні Рамзана Кадирова, оскільки його час на чолі республіки вже «минув».

Про це сам Кадиров заявив у своєму інтерв'ю одному з російських каналів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

"Це пік. Ось це — пік для Кадирова", — заявив він, додавши, що в кожної людини є "межа", а він сам "робив справи", і в нього "виходило".

"Аби не використовували моє ім'я проти мого народу, я вважаю, що керівництву країни час знайти іншу людину. Я кажу - мій час минув. У нас наступників у команді дуже багато, є дуже хороші спеціалісти", — заявив голова Чечні.

Варто додати, що Рамзан Кадиров очолює Чечню з 2007 года.

Перед тим, під час чеченської війни він воював проти російської армії.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кадиров розповідав, що він «піхотинець», котрий «виконав свій обов'язок»  і більше не хоче залишатися на чолі республіки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?