Мій другий принц - Джамала вразила новиною про народження сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мій другий принц - Джамала вразила новиною про народження сина

Мій другий принц - Джамала вразила новиною про народження сина
Джерело:  online.ua

У Родині української співачки з кримськотатарським походженням Джамали сталося поповнення. У п'ятницю, 19 червня, вона народила сина. Про це повідомляє ONLINE.UA сама музикантка у соціальних мережах.

За офіційними даними, для Джамали та її чоловіка Сеїт-Бекіра Сулейманова це - другий син

"Мій другий принц – Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19.06 народився найбільш пунктуальний малюк (за статистикою входить у 4%, так як народився в прогнозовану дату, саме свого часу)", - зауважила вона на своїх сторінках у соціальних мережах.

Первісток у подружжя народився у березні 2018 року. Джамала та Сеїт-Бекір назвали його Емір-Рахман Сеїт-Бекір Огли Сулейманов.

Нагадаємо, справжня слава та визнання 36-річна українська співачка отримала після перемоги у пісенному конкурсі "Євробачення", який відбувся у Швеції 2016 року.

Вона вразила усю Європу своєю піснею "1944", яка присвячена однієї з найтрагічниших сторінок історії її народу. У цей рік сталінська кривава влада влаштувала депортацію кримських татар з рідного півострова.

Внаслідок цих репресій загинули тисячі людей.

Також Джамала за трек "1944" отримала престижну нагороду "20 знакових пісень за 20 років" від YUNA.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 травня в Україні відзначають День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. У цю сумну дату українська співачка Джамала поділилася з усіма шанувальниками особистою історією, яка трапилася з її родиною у цей трагічний день 1944 року. Подробиці - за посиланням на окремий матеріал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?