Мій народ втратив усе: відомий політик виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Мій народ втратив усе: відомий політик виступив з гучною заявою

Мій народ втратив усе: відомий політик виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Президент Сербії і лідер Сербської прогресивної партії Александр Вучич заявив, що його політична стратегія стосовно Косова зазнала поразки, тому що "серби вважають за краще втратити все", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РТС.

"Серби понад усе люблять скаржитися на свою долю, більше люблять плакати над чимось, що залишилося далеко, ніж мати щось у своїх руках. Протягом п'яти років переговорів щодо Косова я зіштовхнувся з великим тиском. Коли ми намагались виграти щось, ми втратили все через власну безвідповідальність", - заявив Вучич.

 Сербський лідер визнав, що його політика щодо Косова зазнала поразки, а також додав, що у Белграда не буде наступного шансу, однак він закликав свій народ не припиняти боротьбу.

"Ми будемо боротись ще сильніше за наших людей у Косові і Метохії. Ми будемо боротися, щоб ці люди були більш заможними, жили краще, мали більше прав...", - сказав сербський президент.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Сербії Александар Вучич заявив, що завжди підтримував і продовжує підтримувати територіальну цілісність України, оскільки Київ ніколи не робив нічого проти Сербії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?