Мій син також - Зеленський зважився на відверте зізнання
Категорія
Україна
Дата публікації

Мій син також - Зеленський зважився на відверте зізнання

Мій син також - Зеленський зважився на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

21 серпня український лідер Володимир Зеленський шокував українців неочікуваним зізнанням - він вперше розповів про те, що його семирічний син Кирило перехворів на коронавірусну інфекцію. За його словами, це сталося саме тоді, коли захворіла дружина глави держави - Олена Зеленська. Про це президент повідомив під час брифінгу з журналістами в Миколаєвській області, передає ONLINE.UA.

"(На корона вірус – ред.) захворіла моя дружина. І син, до речі, теж. Вони разом лікувалися в лікарні. І якщо діти переносять це як діти: я вважаю більш-менш нормально, тільки температура і всі батьки переймаються цим і хвилюються. Дорослі переносять цю хворобу дуже складно. Навіть ті дорослі, які молоді, здорові, які займаються спортом", - розповів глава держави.

Як уже зазначалося раніше, 12 червня стало відомо, що у першої леді лабораторно підтвердили Covid-19.

Вона сама повідомила, що почувається добре і перебуває на амбулаторному лікуванні в ізоляції від інших членів сім’ї. Олена Зеленська закликала українців не втрачати пильність. Повертаючись до активного соціального життя, пам’ятати, що від кожного залежить не тільки особисте здоров’я, а й здоров’я інших: близьких, друзів, колег і навіть незнайомих людей. Пізніше першу леді госпіталізували до столичної лікарні. Після цього президент України заявив, що переходить на особливий режим роботи. Попри це він їздить на роботу в офіс. 3 липня Офіс президента офіційно заявив, що Зеленська одужала від коронавірусної інфекції COVID-19 і 3 липня виписалася з лікарні.

Як повідомляв ONLINE.UA, кількість хворих на коронавірус в Україні продовжує дуже швидко зростати — в п’ятницю, 21 серпня, зафіксували 2106 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих COVID-19 налічує вже 100 643 особи, з них 2207 людей померли через ускладнення, спровоковані коронавірусною хворобою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?