Між Тіною Кароль і Лободою вибухнув скандал через популярне шоу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Між Тіною Кароль і Лободою вибухнув скандал через популярне шоу

Між Тіною Кароль і Лободою вибухнув скандал через популярне шоу

Українські співачки Тіна Кароль і  Світлана Лобода (LOBODA)  опинилися в центрі скандалу через висловлювання однієї з них.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "КП в Україні".
Тіна Кароль у третьому ефірі шоу "Голос країни-7" висловилася на адресу Світлани Лободи, що сильно розлютило продюсера артистки Нателлу Крапівіну.
Коли учасниця шоу Анастасія Малашкевич виконала пісню "40 градусів", Кароль сказала: "Напевно, оригінал має послухати, як потрібно виконувати цю пісню".
Читайте також: Джамала потішила своїми емоціями на "Голосі країни": опубліковано відео
"Так, я бачила цей фрагмент ефіру - обурені фани Світлани надіслали відео. Дуже шкода, що людина, яка сидить в "Голосі" так багато років, що вже буквально приросла до свого крісла і викликає більше асоціацій з його кольором, ніж з піснями, які співає, так і не зрозуміла, що наша країна щедра на голоси, а український шоу-бізнес бідний на особистості", - різко висловилася продюсер Лободи.
"А артист - це перш за все особистість! Велика, масштабна, світла і сильна! Особистість ніколи не дозволить собі принизливо висловлюватися на адресу колег або самостверджуватися, користуючись ефірним часом. І якщо новоспечена "народна" вважає, що, прикриваючись недвозначними зв'язками, можна перестати бути людиною вихованою, мені її щиро шкода! Готова викласти пару майстер-класів по такту в обмін на пару уроків вокалу. І ще готова підписати петицію до президента про присвоєння звання "заслужений тренер України", - каже Крапівіна.
Крім того, продюсер розкритикувала і виступ самої учасниці.
"Не хочу нікого ображати, але я не дуже люблю настільки вільні інтерпретації. Я ледве впізнала пісню у виконанні учасниці. І, чесно кажучи, подібні голоси мене не вражають. Я люблю непередбачуваність і харизму у вокалі більше, ніж його силу і міць. А тут все занадто очевидно", - заявила вона.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у третьому випуску популярного вокального шоу "Голос країни-7" на сцені з'явилася колишня бек-вокалістка дуету "Потап і Настя" - Марта Адамчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?