Модна співачка про Оксану Білозір: із таким міністром краще застрелитися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модна співачка про Оксану Білозір: із таким міністром краще застрелитися

Модна співачка про Оксану Білозір: із таким міністром краще застрелитися
Джерело:  Лайм

Відома співачка Onuka заявила, що з таким міністром культури, як Оксана Білозір, краще застрелитися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лайм.
Співачка прокоментувала ініціативу Олега Скрипки заборонити російський музичний продукт в українському ефірі.
"Мені здається, це маячня. У такому випадку ті, хто співають англійською, також вилетять з цього ефіру. А їх більшість серед нового покоління людей. Коли ти щось забороняєш, це не означає, що ти звільняєш місце для того, щоб проросло щось інше, корисніше", - сказала Onuka.
"Якщо ми заборонимо пісні Земфіри, які є шедеврами, я не думаю, що естетичний рівень слухачів зросте. І навпаки, українська мова не означає, що якість музики гарантовано. Візьмемо Оксану Білозір - ось "класна" музика, ось це був міністр культури ( Оксана Білозір очолювала Міністерство культури в 2005 році - примітка ONLINE.UA)! І з таким міністром краще застрелитися", - заявила вона.
"Звичайно, кожна музика має свого слухача. У нас багато україномовних груп, які також співають російською. Так що, їх теж заборонити? Взагалі метод "заборонити все" - якийсь радянський і ні до чого доброго не приведе. Хоча я б заборонила шансон в ефірі. Добре, що немає українського шансону", - сказала співачка.
Нагадаємо, в 2009 році за власним бажанням Оксана Білозір вийшла з партії "Єдиний центр". Як пояснив потім голова партії, вона пішла через корисливість і чийогось кума.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?