Моє тіло - моє діло: новий хіт від Злати Огнєвіч за участі Jerry Heil та The Maneken
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моє тіло - моє діло: новий хіт від Злати Огнєвіч за участі Jerry Heil та The Maneken

Моє тіло - моє діло: новий хіт від Злати Огнєвіч за участі Jerry Heil та The Maneken
Джерело:  online.ua

Новий довгоочікуваний трек "Богиня" від української співачки Злати Огнєвіч піднімає тему самооцінки кожної з жінок, а також нагадує про суперсилу, яка допомагає щодня відчувати себе красивою та особливою, повідомляє ONLINE.UA.

Цього разу красуня заспівала про одну з найважливіших тем сучасності - про те, як важливо цінувати себе і приймати, адже саме це і є рушійною силою змін на краще. Для співачки ця пісня є біографічною, так як вона неодноразово говорила в інтерв'ю, що тільки зараз нарешті відчуває себе гармонійно, і тому вирішила поділитися своїм світовідчуттям з публікою.

"Ми часто незадоволені собою, своїм життям. Дівчата - незадоволені фігурою, шкірою або іншими моментами, які вважають недоліками. Але ж насправді - всередині кожного живе справжній Герой, а всередині кожної - прекрасна Богиня!", - наголосила Злата.

Варто зазначити, що авторкою пісні "Богиня»" стала молода українська виконавиця Jerry Heil, а саундпродюсером виступив The Maneken. Кожен рядок треку звеличує жінку як найкраще творіння Всесвіту. Довгоочікувану пісню можна буде почути на концертах в рамках її великого туру "Чекай" по містах України.

Нагадаємо, попередній хіт від Злати Огневич "Солодка кара" став лідером зведеного хіт-параду українських радіостанцій.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома українська співачка  Злата Огневич вирішила взяти участь в популярному челенджі #10yearschallenge і показала всім своїм прихильникам, як виглядала 10 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?