Мокрий сніг та ожеледиця: синоптики зробили прогноз погоди на початок тижня
Категорія
Україна
Дата публікації

Мокрий сніг та ожеледиця: синоптики зробили прогноз погоди на початок тижня

Мокрий сніг та ожеледиця: синоптики зробили прогноз погоди на початок тижня
Джерело:  online.ua

У понеділок, 12 лютого, практично по всій території України очікуються опади у вигляді мокрого снігу, внаслідок якого на дорогах утвориться ожеледь. Зокрема, сніг з дощем пройде на півночі, півдні та сході України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: "Какабека аж до Київщини": що принесе в Україну новий циклон

На початку тижня погода в Україні буде досить морозною. У всіх регіонах країни температура повітря вночі опускатиметься від -2С° до -10С°, а вдень стовпчики термометрів в середньому будуть показувати 0С°.

У вівторок, 13 лютого, погода в Україні буде сухою. Тільки в східних областях пройде невеликий сніг, який буде супроводжуватися незначними морозами.

У Києві погода на початку тижня буде по-справжньому зимовою. У понеділок українську столицю буде рясно засипати снігом. У вівторок істотних опадів в Києві не очікується. Вдень температура повітря становитиме -3С°, а вночі морози сягатимуть -7С°.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну йде незначне похолодання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?