Молиться про розпад: в ЄС зробили жорстку заяву на адресу Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Молиться про розпад: в ЄС зробили жорстку заяву на адресу Трампа

Молиться про розпад: в ЄС зробили жорстку заяву на адресу Трампа
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трампа став одним з найбільших викликів для Євросоюзу, вважають у блоці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

На думку очільника Євроради Дональда Туска, лідер Сполучених Штатів буквально "молиться" за розпад об'єднаної Європи. Той нібито вітає вихід Великої Британії з ЄС у майбутньому вчиняє торговельний конфлікт, а також сіє розлад серед союзників НАТО.

"Уперше в історії американський президент відкрито постає проти об'єднаної Європи. Він підтримує Brexit та молиться про розпад Євросоюзу", - підкреслив Туск.

Голова ради вважає, що Трамп - один з найбільших викликів для ЄС за останні роки, бо він намагається послабити співдружність.

Нагадаємо, Дональд Трамп дійсно заявами підтримує наміри Лондона щодо Brexit, критично ставиться до певних моментів у торгівлі з європейськими країнами та ба більше - стверджує, що США вносять занадто багато у НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно президент Сполучених Штатів виступив із заявою про гучний політичний скандал, пов'язаний з Україною. Він стверджує, що намагався допомогти Києву у боротьбі проти корупції. Саме з цим пов'язане рішення доручити адвокату Рудольфу Джуліані працювати в українському напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?