Молода і небезпечна: західні ЗМІ показали фото хакерші Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Молода і небезпечна: західні ЗМІ показали фото хакерші Путіна

Молода і небезпечна: західні ЗМІ показали фото хакерші Путіна
Джерело:  Daily Mail

У мережі з'явилося фото молодої російської хакерша Аліси Шевченко, яка потрапила під  американські санкції як одна з учасниць кібератак під час президентських виборів у США  після розслідування про втручання президента РФ Володимира Путіна у вибори глави Білого дому.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на британське видання dailymail.
"Аліса Шевченко – досвідчений хакер, зайнятий великим бізнесом, яка вистежує слабкі місця в онлайн-безпеці", — йдеться у розслідуванні журналістів.
Також повідомляється, що, за даними американської розвідки, компанія ТОВ "Цифрова зброя і захист" під керівництвом Шевченко була причетна до кібератак проти США.


Читайте також: Путіна треба відпоювати "Глодом": соцмережі обговорюють доповідь розвідки США

При цьому американці вважають жінку співробітницею Служби зовнішньої розвідки Росії у технічних дослідженнях і розвитку.
У свою чергу, сама Шевченко стверджує, що Білий дім обдурили "підробкою, щоб підставити мою компанію".



Аліса Шевченко. Фото: dailymail


За її словами, "молода жінка-хакер і її беззахисні компанії здаються ідеальним вибором для цієї мети".


"Я не намагаюся приховати, я багато подорожую, і я доброзичлива товариська людина. І найголовніше, у мене немає якихось великих грошей, влади або зв'язків, щоб зняти звинувачення", — зазначила росіянка.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  у доповіді американської розвідки президента РФ Володимира Путіна звинуватили у організації кампанії з дискредитації учасниці президентських виборів у США - Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?