Молодим у нас дорога: мережу збурила красуня-заступник Авакова
Категорія
Політика
Дата публікації

Молодим у нас дорога: мережу збурила красуня-заступник Авакова

Молодим у нас дорога: мережу збурила красуня-заступник Авакова

Заступником міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції стала 24-річна Анастасія Дєєва.
Про її призначення на посаду говориться в розпорядженні №806, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".
Згідно з декларацією Дєєвої за 2015 рік, дівчина отримала 4 387 гривень доходів, з них 4 380 гривень склала стипендія і ще 7 гривень - дивіденди і відсотки, також вона задекларувала 24 373 доларів доходів, отриманих за кордоном.
До того, як переїхати в Україну, Дєєва жила в Стокгольмі, де, за її ж словами, займалася "зеленими" технологіями.
У ЗМІ повідомили, що заступник міністра МВС з питань євроінтеграції супроводжувала Арсена Авакова в ході його недавнього візиту в Токіо. Тоді ще дівчина була в статусі радника. Також її називали "правою рукою" екс-першого заступника глави МВС Еки Згуладзе.
Дєєва віддає перевагу недешевим брендам: Acne, Stella McCartney, MM6, & Other Stories, COS.
"В основному одяг я купую за кордоном під час відряджень або відпочинку. Мекка шопінгу для мене - це Швеція і Данія", - розповіла дівчина.
Читайте також: Батя, йди: Захарченко смішно розповів, як його "призначили" ватажком ДНР, з'явилося відео
Соцмережі збуджені.
Mikhail Golub: Заступник міністра МВС з євроінтеграції Анастасія Дєєва віддає перевагу дизайнерським речам і терпіти не може підробки.


Катерина Афанасьєва: Молодим у нас дорога. У Авакова з'явилася 24-річна заступниця-красуня. Анастасія Дєєва раніше жила в Стокгольмі і Великобританії.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що екс-радник мера Харкова Валерій Лютий, призначення якого головою Головного управління Національної поліції України в Черкаській області нещодавно припинили через протести місцевих активістів, юридично залишається керівником черкаської обласної поліції.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?