Молодший на 14 років: Ані Лорак вперше показала свого нового бойфренда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Молодший на 14 років: Ані Лорак вперше показала свого нового бойфренда

Молодший на 14 років: Ані Лорак вперше показала свого нового бойфренда
Джерело:  online.ua

Українська співачка Ані Лорак, яка живе та виступає у Росії, вперше офіційно заявила про роман із саунд-продюсером Єгором Глєбом.Така новина спровокувала дискусії в мережі, адже хлопець на 14 років молодший за Кароліну, передає ONLINE.UA.

У соцмережі артистка опублікувала фото в ультракоротких джинсових шортах та чорному топі. Досить пікантне фото Ані Лорак доповнила романтичним хештегом.

"Я в любові", – написала співачка.

Варто зазначити, що за кілька місяців до оприлюднення перших знімків з Єгором Глєбом, співачка натякнула на нові стосунки у пісні. Ані Лорак презентувала кліп "Я тебя ждала", написавши, що трек – це символ нового етапу в її житті. При цьому артистка виступила автором слів та музики пісні.

Днями російська гастролерка Ані Лорак спростувала всі чутки про роман зі співаком Сергієм Лазарєвим, опублікувавши знімок з симпатичним брюнетом. Як виявилось, артистка позувала з 26-річним Єгором Глібом, який є саунд-продюсером компанії Black Star Inc. Чоловік не є активним блогером, відтак не публікує на приватній сторінці в Instagram кадри із зірковою коханою. Натомість Ані Лорак залюбки показала ніже фото з бойфрендом, який молодший за неї на 14 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Ані Лорак прокоментувала розлучення з чоловіком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?