Монатік зачарував мережу романтичним фото з коханою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Монатік зачарував мережу романтичним фото з коханою

Монатік зачарував мережу романтичним фото з коханою
Джерело:  online.ua

Відомий український співак Дмитро Монатік розчулив фанатів у мережі спільним знімком зі своєю дружиною Іриною Демічевою, з якою вони виховують двох дітей – Данила і Платона, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що Монатік часто поєднує роботу з особистим життям. Артист поїхав з гастролями у США, звідки показав чуттєве фото з дружиною Іриною. Знімки артисти опублікували на своїй сторінці в інстаграмі. На набережній Санта-Моніки Дмитро Монатік присів поруч з Іриною та обійняв її за коліно. У підписі чоловік повідомив, що їхня американська подорож продовжується, але вони сильно скучили за домом.

"Вже і не віриться, що бачили цю красу своїми очима. Тільки подивіться, які заходи в Санта-Моніці. Дуже рекомендую, при першій можливості, з найближчими, обов'язково приїхати і милуватися. А ми летимо далі. Сьогодні Чикаго. Радує, що з кожним днем все ближче до дому. Скучили до неможливості", – зазначила Ірина Демічева у підписі.

Варто зазначити, що для Монатіка його дружина Ірина Демічіва є також радником і директором.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Монатік в ефірі випуску програми "Слава+" розповів про свою дружину і поділився історією їхнього знайомства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?