MONATIK зізнався, що вдруге став татом: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MONATIK зізнався, що вдруге став татом: опубліковано відео

MONATIK зізнався, що вдруге став татом: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Популярний український виконавець MONATIK (Дмитро Монатік) підтвердив той факт, що вже двічі є щасливим батьком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал "Світського життя".

Як відомо, артист завжди охоче розповідає про свої досягнення і творчі плани, але про його особисте життя громадськості мало що відомо. Його шанувальники до недавнього часу навіть не знали, що співак одружений і має дітей.

Читайте також: MONATIK зізнався, чому ніколи не знімає шапку

Подейкували, що в січні цього року Дмитро став вдруге батьком, проте самі батьки не коментували ці чутки.

Однак, в інтерв'ю для "Світського життя" MONATIK зізнався Каті Осадчій, що вже двічі батько.

На провокаційне запитання ведучої, як він себе почуває після народження другого сина, Дмитро сказав: "Я літаю. Це змінює все навколо. Ти в принципі по-іншому сприймаєш і свою роботу, і все стає зовсім іншим. І це - круто! Тобі хочеться ще більше, ще краще, щоб у всіх все було добре".

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що MONATIK одружений на Ірині Демічевій, яка також є його директором. У пари підростає ще один син.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо, що герой першого сезону українського телешоу "Холостяк" 36-річний хореограф і танцюрист Максим Чмерковський вперше став батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?