Моніка Беллуччі перестала ховати свого нового бойфренда - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моніка Беллуччі перестала ховати свого нового бойфренда - фото

Моніка Беллуччі перестала ховати свого нового бойфренда - фото
Джерело:  online.ua

Легендарна італійська акторка та модель Моніка Белуччі перестала приховувати від громадськості свого бойфренда - красуня відвідала світський захід у Парижі з молодшим на 18 років Ніколасом Лефевром, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Відомо, що новий коханий Моніки є власником арт-галереї.

10 квітня закохані прийшли на гала-вечір популярного бренду Cartier. Світська подія відбулась у розкішному замку Коньержі, що у французькому Парижі. Саме там закохані Моніка Беллуччі та Ніколас Лефевр позували на червоній доріжці, міцно тримаючи один одного за руку.

"Знаменитості підготувались до спільного публічного виходу та обрали подібні вбрання. Так, Моніка Беллуччі позувала перед камерами у білосніжному костюмі від бренду Dolce & Gabbana. А от 36-річний Ніколас Лефевр супроводжував кохану у білій сорочці та чорному смокінгу. Виглядали знаменитості дуже гармонійно",- сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років. Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?