Мордор плутається в свідченнях: в Раді прокоментували лист Януковича Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Мордор плутається в свідченнях: в Раді прокоментували лист Януковича Путіну

Мордор плутається в свідченнях: в Раді прокоментували лист Януковича Путіну

В Україні припустили, що заяви росіян про те, що вони не отримували листи утікача екс-президента Віктора Януковича про введення російських військ в Україну, є спробою заплутати сліди.
Про це заявила віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
Нагадаємо, напередодні генпрокурор Юрій Луценко повідомив про отримання листа з Росії, в якому повідомлялося, що ні в Адміністрації президента РФ, ні в Раді Федерації не отримували листи Януковича про введення російських війсьск в Україну.
"Мордор замітає сліди і плутається в свідченнях. Янукович стає все більш важливим свідком", - написала вона.
Читайте також: Смерть Чуркіна: з'явилася гучна версія щодо Путіна


У коментарях до цього повідомлення також нагадали про раптову смерть постпреда Росії в ООН Віталія Чуркіна, який демонстрував лист Януковича на засіданні Радбезу.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сам Віктор Янукович після смерті Віталія Чуркіна стверджував, що не просив Володимира Путіна про введення російських військ в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?