Морози зі снігом: в Україну йде справжня зима
Категорія
Україна
Дата публікації

Морози зі снігом: в Україну йде справжня зима

Морози зі снігом: в Україну йде справжня зима
Джерело:  online.ua

У четвер, 26 грудня, в Україні почнеться справжня зима. Погода різко погіршиться спочатку в західних областях. Там очікується мокрий сніг та зниження температури до мінусових значень. У п'ятницю, 27 грудня, сніг піде в Києві, а вже в суботу накриє всю територію України. Точний прогноз погоди на останні дні грудня публікує ОNLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, у четвер, 26 грудня, і в п'ятницю, 27 грудня, почне сніжитиме на заході і в центрі України. Температура повітря незначно знизиться, але поки морозів не передбачається.

У суботу, 28 грудня, в Україну прийдуть незначні морози. Стовпчики термометрів опустяться до 0...-2°С. Очікуються сильні снігопади.

У неділю, 29 грудня, похолодає до -4...-6°С. Сніг буде йти в усіх регіонах.

За прогнозом народного синоптика Наталії Діденко погіршення погоди в Україні буде лайт-похолоданням. За її словами, незначні морози не переростуть в справжні - в перші числа січня 2020 року вона прогнозує нове потепління.

Слід зазначити, що в деяких областях України вже сьогодні, 25 грудня, йде сніг. Снігопад спостерігається в українських Карпатах. Про що свідчить фото, зроблене рятувальниками на горі Піп Іван Чорногорський.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що синоптики прогнозували морози до -23°С на початок січня 2020 року. На даний момент синоптична ситуація змінилася - люту зиму знову "скасували".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?