Морська піхота ВМС ЗСУ почала готуватися до боїв на Півдні України
Категорія
Україна
Дата публікації

Морська піхота ВМС ЗСУ почала готуватися до боїв на Півдні України

Морська піхота ВМС ЗСУ почала готуватися до боїв на Півдні України
Джерело:  online.ua

Українські морські піхотинці розпочали активні тренування перед новими боями із російськими окупантами у південних регіонах України.

Джерело: Фейсбук-сторінка ВМС ЗСУ України

Морська піхота ВМС ЗСУ інтенсивно готується до боїв на півдні

За словами українського військового керівництва, на півдні нашої країни продовжується інтенсивна підготовка підрозділів морської піхоти, які проходять процес відновлення боєздатності та подальшого злагодження для виконання завдань за призначенням.

Згідно з останніми даними, морпіхи тренуються здійснювати рейдові та антидиверсійні дії у складі підрозділів.

При цьому більшість особового складу, з яким проводили заняття, вже мають за плечима значний бойовий досвід – воїни брали участь у бойових діях, зокрема, і на південному напрямку під час широкомасштабного вторгнення російських загарбників, тому знають, як діяти в різних ситуаціях бойового застосування, - йдеться в повідомленні.

За словами одного із інструкторів, під час першого етапу морські піхотинці відпрацювали висування в район призначення, захоплення блокпоста, порядок дій у разі потраплянні в засідку.

У ході другого етапу наші воїни виконали завдання з ведення наступальних дій, оточення та знищення противника штатним озброєнням.

І перший, і другий етапи підготовки пройшли майже без зауважень – піхотинці почали обходити умовного противника з флангів, а потім за підтримки кулеметників та розрахунків гранатометників успішно знищили визначені цілі, - повідомляє ВМС ЗСУ України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?