Мосійчук за добу розповів мені, хто готує на нього замах, - Рабінович
Категорія
Події
Дата публікації

Мосійчук за добу розповів мені, хто готує на нього замах, - Рабінович

Мосійчук за добу розповів мені, хто готує на нього замах, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук розповів лідеру політичної партії «За життя» Вадиму Рабіновичу, хто на нього готує замах за добу до того, як він був вчинений. Про це сам Рабінович розповів в прямому ефірі телеканалу NewsOne, повідомляє РБК-Україна, передає ONLINE.UA.

«За добу до замаху мені дзвонив Мосійчук, це легко перевірити. Взагалі-то він мені дзвонив, напевно, другий раз в житті. І сказав наступне. Мовляв, знаю, що підпалили твій будинок, готували замах на тебе, замовили це все люди, що працюють на Льовочкіна. Один на прізвисько «Вова М'ясо» або «Люмпен», і другий по кличці «Вася - ... місце нижче спини». Просив поставитися до цього дуже серйозно. І Мосійчук сказав буквально наступну фразу: «Вони зараз отримали замовлення на мене». Це було, нагадаю, за добу до замаху. І з'єдналися всі ці слова у мене, коли замах стався», - заявив нардеп.

Політик зажадав, щоб МВС долучила ці дані до розслідування.

«Мосійчук кілька днів тому очолив комісію з розслідування обставин, при яких багато років тому пан Льовочкін став бенефіціаром телеканалу «Інтер». Там дійсно дуже дивні і загадкові обставини, пов'язані зі смертю Плужникова (Ігор Плужников, колишній власник телеканалу «Інтер». Загинув у 2005 році в Німеччині - за офіційною версією від інфаркту, за неофіційною - був отруєний, - ред.), Підписанням їм паперів. Інша частина розслідування стосувалася частині фінансування, яке мав здійснювати Льовочкін, але ніби як не здійснював. Все це Мосійчук мені розповідав», - зазначив нардеп.

«Сьогодні ці «Вова» і «Вася» раптом заявили - пост такий з'явився в Фейсбуці, - що, мовляв, я готую замах на цих «журналістів» (вони себе журналістами називають). Що це означає? Вони самі собі поламають руки-ноги або відкусять мову, - а потім вкажуть на нас, щоб зганьбити нашу партію. Плював я особисто на всіх цих залякують, але ситуація з Мосійчук - це вже не іграшки. Чи здатні вони дійсно на все. І я буду радий, якщо таку версію правоохоронці розслідують. До речі, лідер Радикальної партії про це теж казав ... І це той випадок, коли я підтримую Олега Ляшка - це головна версія», - підкреслив політик.

Нагадаємо, увечері 25 жовтня біля телеканалу «Еспрессо» був підірваний припаркований поруч мотоцикл. В результаті вибуху загинули дві людини, ще троє постраждали, в їх числі - народний депутат Ігор Мосійчук. При цьому лідер Радикальної партії Олег Ляшко на наступний день, 26 жовтня, заявив: «Я не виключаю, що це Льовочкін і його бандити могли організувати цей напад».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?