Москаль підірвав мережу новорічним фото і поздоровленням
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаль підірвав мережу новорічним фото і поздоровленням

Москаль підірвав мережу новорічним фото і поздоровленням

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підірвав мережу розповіддю про новорічне привітання, яке він отримав від жителів села Калини Тячівського району.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Москаля.
Москаль розповів, що отримав новорічне привітання з села Калини Тячівського району, де  в рамках закону про декомунізацію перейменували вулицю Леніна в Джона Леннона.
"Спочатку селяни сприйняли одного з «бітлів» у штики і навіть спробували змінити нову назву на більш нейтральну. Але коли ми почали ремонт вулиці й сказали, що завершимо його тільки з назвою Леннона, все налагодилося. І тепер, якщо вже закарпатська глибинка пише вітальну листівку з новорічними «бітлами», значить Україна назавжди розпрощалася з комуністичним минулим і його ідолом Вовочкою Лєніним, а вибрала Європу!", - написав політик, додавши листівку.


Читайте також: Знаменитий генерал привітав українських військових з Новим роком: опубліковано відео
Голова Закарпатської ОДА також привітав українців з Новим 2017 роком.
"З Новим роком, браття-українці! Все у нас налагодиться, все буде The Beatles & The Best!", - зазначив Москаль.
Варто відзначити, що розповідь політика сподобалася користувачам соцмережі. За дві години запис Москаля зібрав майже 800 лайків і більше 30 перепостів.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Петро Порошенко опублікував зворушливе відео з новорічними привітаннями українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?