Московський патріархат оголосив про всеукраїнську акцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Московський патріархат оголосив про всеукраїнську акцію

Московський патріархат оголосив про всеукраїнську акцію

Українська православна церква Московського патріархату оголосила всеукраїнський хресний хід на Київ з нагоди дня Хрещення Київської Русі та пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира.
Про повідомляє ONLINE.UA з посиланням на звернення предстоятеля УПЦ (МП) Блаженнішого Митрополита Онуфрія.
"З нашого благословення єпархіях Української православної церкви пройде Всеукраїнський хресний хід з молитвою за Україну, який розпочнеться 9 липня на заході України - зі Свято-Успенської Почаївської Лаври, а 3 липня на сході України - зі Свято-Успенської Святогірської Лаври. 27 липня в переддень святкування дня Хрещення Київської Русі і пам'яті святого рівноапостольного князя Володимира, ці Хресні ходи зустрінуться в м. Києві на Володимирській гірці і разом пройдуть до Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, де будуть здійснені урочисті богослужіння", - йдеться в зверненні.
Відзначається, що хресні ходи будуть супроводжувати чудотворні ікони Божої Матері "Почаївська" і "Святогірська", а також інші шановані святині.
Раніше повідомлялося, що  Папа Римський Франциск заявив про обов’язок Римської католицької церкви попросити вибачення у геїв за колишнє ставлення до них.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?