Моторошна ДТП в Росії - загинули багато українців
Категорія
Події
Дата публікації

Моторошна ДТП в Росії - загинули багато українців

Моторошна ДТП в Росії - загинули багато українців
Джерело:  online.ua

У Псковській області Росії мікроавтобус потрапив в аварію, у результаті якої загинули 8 українців, ще один отримав травми середнього ступеня тяжкості. Таку сумну новину повідомила речниця Міністерства закордонних справ України Катерина Зеленко. Про ДТП також пишуть російські медіа, передає ONLINE.UA.

"13.02.2020 о 00:29 (за місцевим часом) поблизу с. Рудо Пустошкінського району Псковської області (РФ) сталася ДТП за участю мікроавтобуса з українськими реєстраційними номерами та вантажівки",- розповідає Зеленко.

Згідно з останніми даними Генерального консульства України у Санкт-Петербурзі, в результаті аварії загинули 8 громадян України, ще 1 українець отримав травми середнього ступеня тяжкості.

За словами української речниці, постраждалого госпіталізували до місцевої лікарні. Наразі відомо, що усього в мікроавтобусі перебували 8 пасажирів та водій. Жуналісти повідомляють, що консул уже прибув на місце події. Варто зазначити, що справа перебуває на контролі Генерального консульства України в Санкт-Петербурзі та Департаменту консульської служби МЗС.

"Водій мікроавтобуса, який перевозив українців, "не розрахував дистанцію при обгоні й зіткнувся з негабаритною вантажівкою". Водій вантажівки не постраждав, на відміну від водія буса", - розповідає "Інтерфаксу" джерело у службі транспортного нагляду російського регіону.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Міністр інфраструктури Владислав Криклій в ході свого виступу на презентації Укравтодору "Дорога UA 2020" заявив, що в Україні у 2019 році стались 160 тисяч ДТП, у яких загинули близько 4 тисяч людей, ще 36 тисяч – отримали травми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?