Моторошна пожежа у Львові: з'явилася трагічна подробиця
Категорія
Події
Дата публікації

Моторошна пожежа у Львові: з'явилася трагічна подробиця

Моторошна пожежа у Львові: з'явилася трагічна подробиця
Джерело:  ТСН

У Львові помер 47-річний відвідувач нічного клубу "Мі100", де 27 листопада під час фаєр-шоу спалахнула пожежа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
За життя чоловіка реаніматологи боролися дві доби. У нього було обпалене майже все тіло, вражені дихальні шляхи. Лікарі одразу робили невтішні прогнози щодо його шансів на одужання.
Ще одного пацієнта напередодні перевели з реанімації, його стан поліпшився. Загалом у лікарнях 20 постраждалих від пожежі.
Читайте також: Масштабна пожежа у Львові: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Головний лікар Клінічної лікарні №8 міста Львова Василь Обаранець повідомив, що четверо постраждалих самовільно покинули лікарню, тому за станом на 28 листопада на стаціонарному лікуванні перебувало 9 чоловік. Всього за медичною допомогою звернулися понад 20 постраждалих.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше керівництво нічного клубу "Мі100" у Львові, де в ніч на 27 листопада сталася пожежа, розповіло слідству про "кавказький слід" і недобросовісну конкуренцію як головні причини інциденту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?