Моторошний розстріл людей в США: батько вбивці пояснив його мотиви
Категорія
Світ
Дата публікації

Моторошний розстріл людей в США: батько вбивці пояснив його мотиви

Моторошний розстріл людей в США: батько вбивці пояснив його мотиви
Джерело:  online.ua

Батько 29-річного стрільця Омара Матіна, який убив в гей-клубі в Орландо у Флориді 50 осіб, розповів про ненависть свого сина до ЛГБТ-спільноти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC News.
"Ми були в центрі міста Майамі. Він побачив двох чоловіків, які цілувалися один з одним в присутності його дружини і дитини, і він дуже розлютився... Він сказав: "Подивіться. Вони роблять це на очах у мого сина", - поділився спогадами батько Омара Матіна Седдік.
При цьому колишня дружина Омара Матіна, Ситора Юсуфій, зазначає, що її чоловік був психічно неврівноваженим. За її словами, американець афганського походження Матін зловживав стероїдами, завжди відрізнявся гомофобними поглядами і прагнув влаштуватися на роботу в поліцію. Однак, за словами колишньої дружини Матіна, ніяких радикальних ісламістських поглядів вона за ним не помічала.
У той же час ФБР підтвердила, що 29-річний Матін потрапив в поле зору правоохоронців ще в 2013 році. "Він допустив різкі коментарі в розмові зі своїми колегами по роботі, заявивши про нібито наявні у нього зв'язки з терористами", - заявив на брифінгу агент ФБР Рональд Хоппер.
Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 12 червня в гей-клуб міста Орландо увірвався чоловік, озброєний пістолетом і штурмовою гвинтівкою, захопив заручників і почав вбивати людей. Сам Матін заявляв про свої зв'язки з терористичним угрупуванням "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?