Може бути все, що завгодно: Зеленський оцінив ризики громадянської війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Може бути все, що завгодно: Зеленський оцінив ризики громадянської війни в Україні

Може бути все, що завгодно: Зеленський оцінив ризики громадянської війни в Україні
Джерело:  online.ua

Український глава Володимир Зеленський не бачить ризиків виникнення в Україні громадянської війни на тлі протестів через узгодження формули Штайнмаєра. Однак він не виключає, що якщо ситуація буде і далі "підігріватися", то може бути все, що завгодно. Про це Зеленський заявив в ході прес-марафону, який проходить сьогодні, 10 жовтня, в Києві, передає ONLINE.UA.

"Я вважаю, що це неправда. Це неправда, тому що в суспільстві запит на припинення війни. Якщо будуть підігрівати це питання формули Штайнмаєра і далі, то може бути все, що завгодно", - відповів Зеленський на питання журналістки про те, чи розуміє він, що реалізація формули Штайнмаєра може привести до внутрішнього конфлікту в країні.

До цього питання Зеленський пояснював, чому в Україні пішла хвиля протестів через формулу Штайнмаєра. Він вважає, що проблема в тому, що населення не було достатньо поінформоване про положення цього документа. Президент України в черговий раз запевнив, що ніхто не збирається здавати інтереси країни і капітулювати перед Росією, імплементуючи пункти формули. Зеленський також підкреслив, що йому зараз доводиться реалізовувати умови Мінських угод, які ще підписав колишній президент України Петро Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна відреагували на заяву Зеленського про необхідність термінового проведення нормандського саміту для того, щоб припинити війну на Донбасі і повернути незаконно анексований Росією Крим до складу України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?