Може відповзти: дипломат чітко пояснив недавні провокації Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Може відповзти: дипломат чітко пояснив недавні провокації Путіна

Може відповзти: дипломат чітко пояснив недавні провокації Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін проводить провокації, яскравим прикладом яких є визнання "документів" ОРДЛО в РФ, щоб виходячи з реакції країн Заходу зрозуміти, що робити далі.


Про це екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Читайте також: Визнання "паспортів" ДНР-ЛНР: в Росії назвали шість цілей Путіна


"Це певний тест, який Путін проводить, щоб зрозуміти: куди рухатися далі? Путін зрозумів, що перезавантаження на російських умовах не буде, значить треба повертатися до того, що було: тобто, Росія встановлюватиме певні "маркери", і дивитиметься, як на це реагує Захід. Якщо ця реакція буде занадто жорсткою, Росія відповзе, а якщо це буде чергове "занепокоєння" - Росія рухатиметься далі", - підкреслив дипломат.


"Я думаю, нічого нового (в визнанні "паспортів" та інших "документів" ОРДЛО, - ONLINE.UA), це продовження політики Росії, яку вона проводить роками", - додав Огризко.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: "Медовий місяць" Трампа з Путіним не відбувся, Росія взялася за старе - екс-глава МЗС України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?