Можете тільки мріяти: Разумков жорстко поставив Кремль на місце
Категорія
Політика
Дата публікації

Можете тільки мріяти: Разумков жорстко поставив Кремль на місце

Можете тільки мріяти: Разумков жорстко поставив Кремль на місце
Джерело:  online.ua

Очільник Верховної Ради Дмитро Разумков підкреслив, що в Україні немає "малих народів", а влада працює над об’єднанням суспільства. Про це політик заявив на засіданні погоджувальної ради парламенту, коментуючи заяву спікера Держдуми РФ В’ячеслава Володіна щодо можливості втрати Україною кількох областей через "націоналізм та утиски малих народів".

Про це повідомляє ONLINE.UA.

За словами Разумкова, ця заява не може залишитись без реакції Верховної Ради. Він зазначив, що дехто можу "мріяти" про розвал України, але парламент та інші органи влади будуть докладати максимум зусиль для консолідації українського суспільства.

"Я хотів би зазначити, що в Україні немає ні малих, ні середніх, ні великих народів. В Україні є український народ. Так, він багатонаціональний, може розмовляти різними мовами. Але це єдиний народ і єдина держава. Якщо хтось сподівається, що будуть відвалюватися, відходити, втрачатися ще якісь території, то це лише мрії. Ми як держава, як Верховна Рада будемо докладати максимум зусиль, щоб об’єднувати та консолідувати суспільство", - наголосив Разумков.

Як відомо, нещодавно спікер Держдуми Росії В’ячеслав Володін заявив, що через "націоналізм та утиски малих народів" зі складу України можуть вийти ряд областей. За словами Володіна, в Україні "постійно порушуються права нацменшин".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дмитро Кулеба та заступник глави МЗС України Василь Боднар жорстко прокоментували заяву спікера Держдуми РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?