Можливі санкції щодо України у EBU обговорять після фіналу Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Можливі санкції щодо України у EBU обговорять після фіналу Євробачення-2017

Можливі санкції щодо України у EBU обговорять після фіналу Євробачення-2017

Ситуацію із недопуском на Євробачення-2017 російської конкурсантки Юлії Самойлової розглядатимуть після проведення фіналу конкурсу у Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA посиланням на DW.
"Немає жодного рішення щодо санкцій, і ця тема не буде на порядку денному до завершення конкурсу Євробачення", - заявив виконавчий продюсер Європейської мовної спілки (EBU) Йон Ола Санд.
"Все, що відбулося цього року, ми повинні розглянути після конкурсу, виходячи з правил (його проведення, - Ред.), але також виходячи з того факту, що цього року ситуація дуже особлива, дуже складна", - додав виконавчий продюсер "Євробачення", зазначивши, що санкції можуть ускладнити ситуацію ще більше для самих організаторів конкурсу.

Нагадаємо, що заборону відвідувати Україну строком на три роки (через що Самойлова і не змогла взяти участь у конкурсі - ред.) було введено СБУ через те, що раніше співачка виступала на окупованому півострові.

При цьому 9 травня Самойлова ще раз виступила в окупованому Севастополі: на концерті до Дня Перемоги з композицією, яку готувала до "Євробачення".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?